Wednesday, November 10, 2021

Sacou Paul Smith Tailor expressly for K+L Ruppert

Un sacou absolut superb, modern din material de lux!

Material: 100% lana virgina

Având nenumarate proprietăți calitative si estetice, lâna este de departe cea mai potrivită pentru realizarea unui articol vestimentar, indiferent daca este business, elegant sau casual.

Însă, asemenea oricărui produs de pe piața, există o variantă superioară din punct de vedere calitativ al lanii, iar aceasta este LÂNA VIRGINĂ!

LÂNA VIRGINĂ este lâna care nu a fost folosită niciodată, nu a fost procesată/ țesută, aspect care contează foarte mult, fiind mult superioară lanii reciclate, având o rezistență mai mare si o calitate mai ridicata.

LÂNA VIRGINĂ PURĂ permite pielii să respire intr- un mod cât mai natural, atât într- un climat cald cât si in unul rece, este durabilă, rezistentă la apă și are un efect foarte ridicat de izolare termică. 

Un articol vestimentar din lână virgină, poate rezista și zeci de ani fără a se deteriora.

 Având in vedere faptul ca există o ofertă limitată de lână virgină pe piață, lâna reciclata este cea mai des folosită, si pe cale de consecință logică, prețurile articolelor realizate din lână virgină sunt destul de ridicate. De exemplu, acest sacou este vândut cu preturi de peste 225 Euro.

Dimensiuni: Umeri 42 cm, bust 52 cm, talie 47 cm, lungime 77 cm, lungime maneca 65 cm

Culoare: gri inchis cu dungulite fine

Conditie: Nou, fara eticheta

Pret: 153 Lei







No comments:

Post a Comment

Asteptam intrebarile/Impresiile dvs aici